Tomato Nigiri
Recepta realitzada pel restaurant Sèsam Negre

Ingredients per a 8 persones:
· 2 tomàquets pebrot.
· 500 g d'arròs de gra mig
· 500 ml d'aigua
· 100 ml de zu
· 20 g de gingebre
· 10 ml de soia
Elaboració
1. Es renta l'arròs fins treure el midó. Seguidament es posa a escórrer durant 15 minuts.
2. Després posarem a bullir l'arròs amb l'aigua. Quan aquest s'estingui, en una safata s'hi introdueix el zu i es remou fins refredar (ho cobrim amb un drap mullat per que no es ressequi).
3. Rentem els tomàquets, se'ls fa un tall a la part inferior i els posem a bullir un minut.
4. Seguidament els retirem en un bol d'aigua i gel per tallar la cocció i els pelem.
5. Tallem els tomàquets en quatre trossos, els rentem per endins i fem rondanxes fines per cobrir el nigiri.
6. Tallem a daus el tomàquet sobrant i els saltegem amb gengibre, soia i menta. Aquest serà el topping que anirà a sobre.