Convocatòria  »  Llista definitiva de persones admeses i excloses del procés selectiu per crear una llista espera d'auxiliar administratiu/va. Exp. 493_16

Llista definitiva de persones admeses i excloses del procés selectiu per crear una llista espera d'auxiliar administratiu/va. Exp. 493_16

Data: 16/01/2017

Podeu consultar la llista definitiva de persones admeses i excloses del procés selectiu per crear una llista d'auxiliar administratiu/va (exp. 493_16).

Es convoca a les persones aspirants a la realització de les proves eliminatòries següents,  que tindrà lloc el proper dia 28 de gener de 2017, a les 9:00 hores, a l’INS Miquel Biada (Av. Puig i Cadafalch, 89-99 de Mataró):

-          Prova tipus test sobre aptituds generals aplicables al món laboral (bateria de proves psicotècniques). Hora d’inici: 9.15 hores. Un cop finalitzada la prova, no es podrà sortir de l’aula.

-          Prova tipus test sobre elaboració de documents administratius: s’iniciarà a continuació de la prova anterior. Un cop finalitzada, sí es podrà sortir de l’aula. Les persones que acreditin el certificat ACTIC mitjà, com a màxim aquest mateix dia, en el moment d’accedir a les aules, ja podran marxar.

-          Prova tipus test sobre competències TIC. Hora d’inici: 12.30 hores.

 

Data: 16/01/2017

Tipus: Llista definitiva

Organisme: Ajuntament de Mataró

Documents: