Convocatòria  »  Recursos Humans. Convocatòria per cobrir 2 places d'inspector/a de la Policia Local. OPO 09.

Recursos Humans. Convocatòria per cobrir 2 places d'inspector/a de la Policia Local. OPO 09.

Data: 29/07/2009

Termini de presentació de sol·licituds: del 30 de juliol al 18 d'agost de 2009.

S'ha publicat al DOGC número 5431, de data 29 de juliol de 2009, el següent anunci:

- Aprovar les bases específiques que regularan juntament amb les bases generals aprovades per a l’any 2008, el procés selectiu per cobrir 2 places d’inspector/a, grup A2, de l’Escala d’Administració Especial, subescala de serveis especials, classe Policia Local i els seus vigilants, mitjançant concurs oposició lliure i nomenament de funcionari/ària de carrera..

 La incorporació de les persones que superin el procés selectiu es farà per rigorós ordre de puntuacions i d’acord amb la següent previsió:
 
- 1 plaça vacant d’Inspector/a, grup A2, Escala Executiva, de l’Escala d’Administració Especial, subescala de serveis especials, classe Policia Local i els seus vigilants, mitjançant concurs oposició lliure i nomenament de funcionari/ària de carrera. La plaça amb codi 2473 es cobrirà de forma immediata quan finalitzi el procés selectiu.
 
- 1 plaça, en expectativa de destinació, d’Inspector/a, grup A2, Escala Executiva, de l’Escala d’Administració Especial, subescala de serveis especials, classe Policia Local i els seus vigilants, mitjançant concurs oposició lliure i nomenament de funcionari/ària de carrera. La previsió de la cobertura d’aquesta plaça, amb codi 129, resta condicionada a la finalització del procés per la cobertura en propietat d’1 plaça d’Intendent Major que actualment es troba en la fase del curs de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya.
 
- Convocar proves selectives per cobrir 2 places d’inspector/a, grup A2, de l’Escala d’Administració Especial, subescala de serveis especials, classe Policia Local i els seus vigilants, mitjançant concurs oposició lliure i nomenament de funcionari/ària de carrera.
 
- Obrir termini de presentació de sol·licituds del procés selectiu de 2 places d’inspector/a de la Policia Local, que serà de 20 dies naturals a partir de l'endemà de la publicació de la convocatòria al DOGC, en el benentès que si durant aquests 20 dies s’estima alguna al·legació contra les bases específiques que ara s’aproven, es tornarà a obrir un nou termini per lliurar candidatures.
 
Les bases generals han estat publicades al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona número 99, de data 24 d’abril de 2008. Les bases específiques d’aquest procés han estat publicades al al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona número 168, de data 15 de juliol de 2008.
 
La qual cosa es fa pública per a general coneixement
 
 
La consellera delegada de Serveis Centrals.
Montserrat López Figueroa
 
 
Mataró, 15 de juliol de 2009

Podeu consultar les bases específiques del procés adjuntes a l'anunci.

Data: 29/07/2009

Tipus: Convocatòria

Organisme: Ajuntament de Mataró

Documents: